Judhul Halaman: Lineage 2 3rd quest about server Ertheia ⚕ lineage 2 servers Evolution x1 Javanese Classic PTS

JABAR !!!
Kanggo muter ing Evolusi server [x1] sing dibutuhake Ertheia klien game.
Sampeyan bisa ngunduh ing situs iki >>>
Priksa manawa sampeyan nggunakake klien sing tepat - Ertheia.
Ati-ati!

Bukak tanggal lan wektu 11 September 2017 17:00 (UTC)
Babad Kisah-kisah Epik Aden - Babagan 01: Stranger Dimensi - Ertheia
File Game Sampeyan bisa ndownload klien game Ertheia (.torrent) ing situs web kita >>>

Sampeyan uga bisa entuk klien liwat RPG-Club Updateater (sampeyan bisa ngunduh neng kene >>>)
Selehake file Updateater menyang folder sing sampeyan pengin klien Ertheia diinstal, bukak Updateater ing profil administrator, pilih alun-alun banjur mbukak Check Check.
Updateater bakal ndownload lan nginstal kabeh file game sing perlu.
Registrasi akun Server Evolusi [x1] nggunakake database account RPG-Club utama.
Sampeyan bisa nggunakake akun sing kadaptar sadurunge kanggo muter utawa nggawe sing anyar >>>.
Tingkat server Adena/EXP/SP: jumlah x1
Selehake: kasempatan x1, jumlah x1
Spoil: kasempatan x1, jumlah x1
Barang-barang pencarian: jumlah x1
Ganjaran sing digoleki: EXP x1, adena x1
RB nyelehake: kasempatan x1, jumlah x1
Drop Epik: kasempatan x1, jumlah x1, adena x1.
Premium account VIP - Kothak tambahan + Proxy Khusus + Bonus tambahan (299 RUR/ wulan)
Ingame Toko Kalebu nggunakake barang premium (kayata ing server), barang hiasan (topi, agathion).
Owah-owahan kelas Ora ana owah-owahan kelas sing bisa dituku.
Penyangga Penyangga NPC ing standar nganti 85 level.
Perdagangan ing luar negeri Ora kasedhiya
Kita ngelingake yen fitur Ertheia babad Gedung Lelang.
Watesan kothak 3 kothak ing wiwitan.
Kothak tambahan bakal kasedhiya kanggo ragad liwat CP ing situs (pambayaran saka akun).
Watesan bakal dicopot nalika mbukak server saya suda.
Sumbangan sadurunge server miwiti Kasedhiya.
Sampeyan bisa mbayar barang ing toko IG ing server Evolusi [x1] langsung saka imbangan akun.
Penciptaan karakter Ora kasedhiya
Miwiti acara game utama Olympiad - 1 Oktober 2017
Upacara Chaos - 2 Oktober 2017
Sieges - 1 November 2017
CH Sieges - 5-6 Oktober 2017
Lelang CH - 5-6 Oktober 2017
Autoloot Ora ana

РПГ Клуб

Лайэйдж2 РПГКлуб Lineage 2 about server Ertheia ⚕ lineage 2 servers Evolution x1 Javanese Classic PTS Pts high five

RPG Lineage com lineage 2 ost

Pemain:
  • 01 FoxMulder
  • 02 Skatinka
  • 03 Nansy
  • 04 Masturta
  • 05 Avendila
  • 06 6ykaxa
  • 07 3JIou4oIIuk
  • 08 IIIKaFF
  • 09 Bazi4ka
  • 10 Skady