Judhul Halaman: Lineage 2 vs aion about server HighFive 🍭 lineage 2 servers Federation x15 Javanese Classic PTS


Babad High Five
Tingkat server Tingkat dhasar:

Adena/Exp/SP: jumlah x15 kasempatan 100%
Watu segel: jumlah x15
Adena, watu segel: kasempatan 100%
Selehake: kasempatan x10, jumlah x1
Spoil: kasempatan + jumlah ~ x10
Item pencarian: jumlah x5 (ora kabeh nggoleki)
Ganjaran sing digoleki: Exp x5, adena x5
RB nyelehake: kasempatan x5, jumlah x1, adena x5
Epik nyelehake: kasempatan x1, jumlah x1, adena x5

Item pencarian ngeculake:
Barang-barang golèk: jumlah x5
Panganan sing Finest
Bahan sing paling apik - Bagean 1
Bahan sing paling apik - Bagian 2
Alliance karo Ketra Orcs
Alliance karo Varka Silenos
Perang karo Ketra Orcs
Perang karo Varka Silenos
Tinggalan kerajaan kuna
Klumpukake geni

Bahan kerajinan ngeculake lan ngrusak:

Spoil - maksimum maksimal x5.
Tanggal tanggal 19 November 2012
Mata uang server RUR (1 RUR = 0,03 $)
Profesi Owah kelas 1 lan 2 bisa uga tuku saka NPC khusus kanthi rega ngisor iki:
Pangowahan kelas 1 - 500 000 adena utawa 50 RUR
Pangowahan kelas 2 - 3 000 000 adena utawa 300 RUR
Toko ingame Ora ana barang sing mengaruhi urutane critane game asli. Sampeyan bisa ndeleng katrangan lengkap ing bagean sing gegandhengan Toko ingame >>>
Penyangga Ora ana
Seluk-beluk Server midrate klasik kanggo game sing gampang lan nyaman.
Katrangan
Sampeyan milih tarif becik kanggo game sing dawa lan kepenak;
Sampeyan milih GMshop sing seimbang tanpa barang lan adena kanggo sumbangan;
Sampeyan kandha Ora ana profesi sing bisa dibeli, subkelas lan ora mulya!

Kita ditambahake menyang iki:
Legenda PLATFORM LIMA FISYA FREYA TINGGI LENGKAP;
Ora ono keamanan lan keslametan;
Ngédap kualitas lan stabilitas!

Galeri










РПГ Клуб

Лайэйдж2 РПГКлуб Lineage 2 about server HighFive 🍭 lineage 2 servers Federation x15 Javanese Classic PTS Lineage 2 server

RPG Lineage 2 damage lineage na

Pemain:
  • 01 bebetto
  • 02 K1ngMaster
  • 03 isi1337
  • 04 Limita
  • 05 Wiedzmin
  • 06 Demokrit
  • 07 Greddys
  • 08 archanqell
  • 09 st1cs
  • 10 Bruenor

Ssq:
Esuke   88.98%
Seneng   11.02%
Dina