Judhul Halaman: Lineage 2 jewels Begin game manual High Five ♻ Servers L2 ARK x1 Javanese Classic PTS

Saiki sampeyan duwe file game sing didownload lan akun pangguna ora ana sing bisa nyegah sampeyan main ing klub `RP` ing RPG-club !:

  • Miwiti game;
  • Ketik login lan sandhi sing ditampa nalika registrasi;
  • Pencet «Ketik» tombol

РПГ Клуб

Лайэйдж2 РПГКлуб L2 RPG Begin game manual High Five ♻ Servers L2 ARK x1 Javanese Classic PTS Lineage 2 server

RPG L2 drop arcana mace l2 high five nobless

Pemain:
  • 01 Xupypr
  • 02 Acme
  • 03 GoingToHell
  • 04 WillRol
  • 05 Lelick
  • 06 Antaras
  • 07 iPOE
  • 08 S7stemD0wn
  • 09 AceOfSpades
  • 10 Mordessa

Ssq:
Esuke   100%
Seneng   0%
Dina