Judhul Halaman: Lineage 2 n abre about server HF Part5 🚧 L2 Servers Mad PVP x1000 Javanese Classic PTS

ATTENTION !!!
High Five klien dibutuhake muter ing server Mad [x1000].
Sampeyan bisa ngunduh ing situs web >>>
Priksa manawa sampeyan nggunakake klien saka babad sing dibutuhake - High Lima.
Ati-ati!

Amarga jumlah gedhe saka inovasi Nganyari klien nggunakake nganyarier iku kudu kanggo game sing bener ing server!
ATTENTION! Mangkene server PvP unik sing dirancang kanggo kategori pemain sing ngerti game kasebut lan ngapresiasi patemon 100% TCP High Five.
Game utama server dirancang kanggo game sing dawa, saingan ing pembangunan lan partisipasi aktif ing acara saben dinane .


PVP
Apa sing kudu dilakoni?
Saka 18 dina nganti 00 bengi wektu Moscow, pass saben 30 menit ing server acara penulis .
Sampeyan bisa ndeleng jadwal acara sing rinci neng kene >> >
Ing antarane acara, sampeyan bisa ngumpulake pesta lan mburu RB (kanggo kabeh RB ing ndhuwur LVL 56, LVL diangkat dadi 85 lan tetes sing migunani ditambahake: ngasah!)
Inggih lan mesthi kampanye ing epik! Sawise kabeh, wektu respawn saka kabeh epik wis dikurangi nganti 24 jam!
BABAD
100% platform resmi High Five [NOT JAVA]
Game gamelan asli.
Ndandani kabeh kewan omo sing dingerteni.
Ratings Server Adena: x1000
Pengalaman / SP: x1000
Selehake: x30
Spoil: x20
Pitakon - Item Drop: x5
Pitakon - hadiah: x20 adena x20 exp
RB Drop: x1
Drop Epik: x1
Kit Starter Rincian ing kene> >>
Dada Pahlawan Emas (Ora ana klambi kelas S - Kelas kanggo kelas sampeyan)
Kupon Exchange kanggo S84 Sets Nostalgia
Kupon Exchange S84
Kupon Exchange kanggo Perhiasan pahlawan Nasional
Barang kanggo Restorasi Vitalitas
Tiket Solo Kamaloku
Wulu-wungune Dhiri
Biaya Jiwa lan Roh Khusus Ora Kelas - Kelas S

... Uga akeh bonus liyane sing nyepetake lan nggampangake pangembangan karakter anyar.
Server Currency
Tubrick (1 Tubrick = 1 rub)
Platinum (bisa dituku kanggo 9 PvP Tags utawa 30 Tag PC, digunakake kanggo tuku barang PvP khusus)
Wektustamp (aken kanggo saben 20 menit ing game)
Tata cara golek Tubrik
Partisipasi ing prastawa >>>
Partisipasi ing kompetisi kreatif sing terus digunakake LLN >>>
Zona Ladang LoA
Zona Peternakan Kratei >>>
Tuku ing toko game kanggo Aden + Wektustamps
Donat
Toko game (Obsollent NPS)
Tuku barang - kasedhiya (kanggo Adena - nganti S80, kanggo mata uang server - nganti S84)
Tuku perhiasan epik - kasedhiya kanggo mata uang server
Profesi tuku - kasedhiya gratis
Tuku status Ora - kasedhiya kanggo mata uang server
NPS-buffer (Noll Obsollent)
Dumunung ing kabeh kutha, uga aula lan kraton
Kalebu kabeh buff, songs lan tarian
Ngelingake nganti telung profil individu kanthi total 36 buff
PVP-Acara
Kamar medeni >>>
Monster [acara mini] >>>
Harta [acara mini] >>>





Owah-owahan game
Karakter sing anyar digawe game ing tingkat 66 ing Hunters Village
Ing lokasi Antrahas Lair ana PvP-zona permanen kanthi tetes Tybriks
Item Mana Potion duwe wektu tundha maneh 30 detik.
Kabeh game Raid Boss ing ndhuwur level 56 dinaikake tingkat 85, uga nambah statistik lan rampasan dhasar.
Wektu nanggepi kabeh Epik Raid Bosses suda nganti 24 ± 1 jam, tingkat gulung item sing unik dikurangi kanthi sewajarnya.
Pertandhingan kelas mung ditindakake ing minggu pisanan ing Grand Olympiad.
Pertandhingan tim mung ditindakake ing minggu kaping pindho Grand Olympiad.
Pertandingan interclass ditindakake ing rong minggu terakhir ing Grand Olympiad.
Mekanika pesen sistem Grand Olympiad diganti: jumlah total sajrone 120 detik sadurunge pertandingan ora dipateni.
Jumlah token Olympiad sing ditampa kanggo kamenangan lan kekalahan ing perang tambah.
Skills BSOE ora bisa digunakake ing kahanan sing ditujokake: gegayutan nggunakake panggunaan barang, nanging ora mengaruhi katrampilan kelas sing padha.
Tambah watesan Adena ing panemu (tinimbang 99 999 999 999 saiki 999 999 999 999)
Toko ingame ganti
Mbusak watesan bid maksimum kanggo Broker Item Lelang CH, nambah rega paling murah lan rega layanan kanggo CH
Enchants S-kanggo tanduran manor ditambahake menyang kabeh Balai
Nambah kemampuan kanggo tuku peralatan S84 kanggo token Olympiad
Dawane blanja kanggo epaulettes ksatria ing Benteng
Ekstra saka blanja kanggo Teeritory Badges
Ekstra saka blanja kanggo Fantasi Island Coin
Nambah jumlah Adena kanggo tuku enchant kanggo nggoleki Wonder Cube

РПГ Клуб

Лайэйдж2 РПГКлуб RPG Server about server HF Part5 🚧 L2 Servers Mad PVP x1000 Javanese Classic PTS L2 h5

RPG

Pemain:
  • 01 ReebooK
  • 02 Fr0sT
  • 03 Radamanthys
  • 04 legalaz
  • 05 RuNi
  • 06 Disguise
  • 07 ECTECTBO
  • 08 Зевс
  • 09 Люциан
  • 10 Covenant

Ssq:
Esuke   26.2%
Seneng   73.6%
День  12