Наслов на страница: L2 visa extension drop box download client files High Five ☦ L2 Servers ARK x1 Macedonian Classic PTS


После регистрација треба да преземете датотеки за играње во RPG-клуб „Русија“:
1. Преземи Freya High Five part 5 клиент за игра

Детали >>> 2. Преземете RPG-клуб Ажурирање

Детали >>> 3. Инсталирајте го АжурирањеОтворете ја архивата со програмата WinRar:

Потоа, поставете ги датотеките од архивата на фотоапаратот во полесна игра на играта на вашиот компјутер (Пример: D: \ Games \ Lineage2HF).4. Ажурирајте го клиентот со Ажурирање

Детали >>> + ПАТЧК-клуб РПГ (за високи пет)

Детали >>>

+ ТРГОВНА БОТ RPG-CLUB

Бот (за високи пет) може да се најде на адреса
bot.rpg-club.com

Бот користи MS Silverlight, можеби ви треба прелистувач на Internet Explorer.
Следете ги упатствата на страницата!

РПГ Клуб

Лайэйдж2 РПГКлуб RPG Server download client files High Five ☦ L2 Servers ARK x1 Macedonian Classic PTS Lineage 2 essence

RPG Lineage2 top servers lineage2 pvp

Играчи:
  • 01 Werdandy
  • 02 Xupypr
  • 03 Acme
  • 04 GoingToHell
  • 05 WillRol
  • 06 Lelick
  • 07 Antaras
  • 08 iPOE
  • 09 S7stemD0wn
  • 10 AceOfSpades

Ssq:
Зора   94.99%
Самрак   5.01%
Ден  10