Наслов на страница: L2 high five new server about server Ertheia ⚕ lineage 2 servers Evolution x1 Macedonian Classic PTS

ПРЕДУПРЕДУВАЕ !!!
За да играте на серверот Еволуција [x1] ви треба Ertheia клиент за игра.
Можете да го преземете на нашата страница >>>
Бидете сигурни дека го користите вистинскиот клиент - Ертеја.
Внимавај!

Дата на започнување и време 11 септември 2017 година 17:00 часот (UTC)
Хроника Епските приказни на Аден - Епизода 01: Димензионални странци - Ертеја
Игра Датотеки Може да преземете клиент за игри Ертеја (.torrent) на нашата веб-страница >>>

Можете исто така да го набавите клиентот преку RPG-Club Ажурирање (можете да го преземете) овде >>>)
Ставете ги датотеките за ажурирање во папката каде што сакате да инсталира клиент Ertheia, стартувајте го Ажурирање под администраторски профил, избришете ги соодветните хроники, потоа стартувајте Full Check.
Ажурирањето ќе ги преземе и инсталира сите потребни датотеки со игри.
Регистрација на сметка Серверот Еволуција [x1] ја користи главната база на податоци за сметки RPG-Club.
Може да користите која било претходно регистрирана сметка за да играте или создаде нова >>>.
Стапки на серверот Adena/EXP/SP: износ x1
Капка: шанса x1, количина x1
Расип: шанса x1, количина x1
Теми за потрага: износ x1
Награди за потрага: EXP x1, adena x1
Пад на РБ: шанса x1, количина x1
Епски капка: шанса x1, количина x1, адена x1.
Premium account ВИП - Дополнителна кутија + Специјален прокси + Дополнителни бонуси (299 RUR/ месец)
Во игра Продавница Вклучува премиум потрошен материјал (како што е исклучен сервер), украсни предмети (капи, агации).
Класични промени Нема промени во класата на купување.
Тампон Стандарден НПЦ тампон до 85 ниво.
Офлајн трговија Недостапно
Ве потсетуваме дека карактеристиките на Ертеја хрониките Аукциска куќа.
Ограничување на кутијата 3 кутии на почетокот.
Дополнителни кутии ќе бидат достапни за плаќање преку ЦД на страницата (плаќање од сметката).
Ограничувањето ќе се отстрани кога оптоварувањето на серверот е намалено.
Донации пред да започне серверот Достапно
Можете да плаќате за предмети во IG продавницата на серверот Еволуција [x1] директно од состојбата на вашата сметка.
Пред-создавање на карактери Недостапно
Почеток на големи настани на игри Олимпијада - 1 октомври 2017 година
Церемонија на хаосот - 2 октомври 2017 година
Опсади - 1 ноември 2017 година
CH опсада - 5-6 октомври 2017 година
Аукција на CH - 5-6 октомври 2017 година
Автоматски Ништо.

РПГ Клуб

Лайэйдж2 РПГКлуб Lineage 2 about server Ertheia ⚕ lineage 2 servers Evolution x1 Macedonian Classic PTS Mmorpg

RPG Lineage 2 yul archer dyes

Играчи:
  • 01 3JIou4oIIuk
  • 02 6ykaxa
  • 03 Bazi4ka
  • 04 ShootIsMyLife
  • 05 Vee
  • 06 KuJlbKA
  • 07 FoxMulder
  • 08 Skatinka
  • 09 NZ1
  • 10 Nansy