Наслов на страница: L2 editor high five about server HighFive 🍭 lineage 2 servers Federation x15 Macedonian Classic PTS


Хроника High Five
Стапки на серверот Основни цени:

Adena/Exp/SP: износ x15 шанса 100%
Печат на камења: количина x15
Адена, камења на пломби: шанса 100%
Капка: шанса x10, количина x1
Пленот: шанса + износ ~ x10
Теми за потрага: износ x5 (не сите потраги)
Награди за потрага: Exp x5, adena x5
Пад на РБ: шанса x5, износ x1, адена x5
Еп капка: шанса x1, износ x1, adena x5

Потрагата на предмети се намали:
Предмети за потрага: количина x5
Најдобрата храна
Најдобри состојки - Дел 1
Најдобри состојки - Дел 2
Сојуз со Кетра Оркс
Сојуз со Варка Силенос
Војна со Кетра Оркс
Војна со Варка Силенос
Моштите на старата империја
Соберете го пламенот

Пад и расипување на занаетчиските материјали:

Расипување - случаен максимум x5.
Почетен датум 19 ноември 2012 година
Серверска валута RUR (1 RUR = 0,03 $)
Професии Промените во 1 и 2 класа може да се купат од специјален НПЦ по следниве цени:
Промена на 1 класа - 500 000 адена или 50 RUR
Промена на 2 класи - 3 000 000 адена или 300 RUR
Во игра продавница Нема елементи што влијаат на автентична игра. Деталниот опис може да го видите во соодветниот дел Во игра продавница >>>
Тампон Ништо.
Специјалност Класичен сервер за средно поле за лесна и удобна игра.
Опис
Избравте идеални цени за долга и удобна игра;
Префериравте избалансиран GMshop без предмети и адена за донации;
Ти рече НЕ за професии што може да се купат, подкласи и безвредни!

Додадовме на ова:
Легендарен ОФИЦИЈАЛНА ФЕРИА БИЗ ПЕТ ПЛАТФОРМА НЕ ЈАВА;
Неквалитетна безбедност и безбедност;
Исклучителен квалитет и стабилност!

Галерија


РПГ Клуб

Лайэйдж2 РПГКлуб Lineage 2 about server HighFive 🍭 lineage 2 servers Federation x15 Macedonian Classic PTS Rpg club

RPG L2 high five leveling zones lineage 2 gear guide

Играчи:
  • 01 IlIlseren1tyIllI
  • 02 KingMast3r
  • 03 iOm
  • 04 iDemokrit
  • 05 DaqpHa
  • 06 K1ngMaster
  • 07 Elicottero
  • 08 lMyDream
  • 09 Demokrit
  • 10 Astettyq

Ssq:
Зора   0%
Самрак   0%
Ден