Наслов на страница: Lineage 2 m reddit Begin game manual High Five ♻ Servers NewWorld ARK x1 Macedonian Classic PTS

Сега кога имаш преземени датотеки за игри и регистрирана сметка ништо не може да ве спречи да играте во РПГ-клубот „Русија“ !:

 • Започнете ја играта;
 • Внесете најава и лозинка примена при регистрација;
 • Притиснете го копчето «Внесете»

РПГ Клуб

Лайэйдж2 РПГКлуб L2 RPG Begin game manual High Five ♻ Servers NewWorld ARK x1 Macedonian Classic PTS Pts high five

RPG Lineage 2 map l2 high five judicator

Играчи:
 • 01 JeniferPopez
 • 02 Anakima
 • 03 S7stemD0wn
 • 04 AceOfSpades
 • 05 nobunaga
 • 06 PSY
 • 07 ShveD
 • 08 Naru
 • 09 YouNext
 • 10 Jude

Ssq:
Зора   100%
Самрак   0%
Ден