Наслов на страница: Lineage2 private server Choose server High Five 🎮 Top Server ARK x1 Macedonian Classic PTS

Ако ги внесете правилно лозинката и лозинката, ќе видите список на сервери. Секој сервер во RPG-клубот „Русија“ е единствен:

ARK [х1] - меѓународен класичен сервер за ниски нивоа. High Five
Федерација [х15] - меѓународен класичен сервер со средна стапка. High Five
МаднаZzZ [х1000] - PvP сервер за возрасни, само 18+. High Five
Еволуција [х1] - меѓународен класичен сервер за ниски нивоа. Ertheia

Ве молиме, имајте во предвид дека ако планирате да играте со вашите пријатели, мора да изберете ист сервер:

 • Изберете сервер од списокот;
 • Кликнете на копчето «Потврди».

РПГ Клуб

Лайэйдж2 РПГКлуб [Lineage 2 RPG] Choose server High Five 🎮 Top Server ARK x1 Macedonian Classic PTS Lineage 2

RPG Lineage 2 noblesse

Играчи:
 • 01 Werdandy
 • 02 Acme
 • 03 GoingToHell
 • 04 WillRol
 • 05 Xupypr
 • 06 Lelick
 • 07 Espion
 • 08 Antaras
 • 09 AceOfSpades
 • 10 Mojahed

Ssq:
Зора   99.6%
Самрак   0.4%
Ден  12