Наслов на страница: Lineage 2 ertheia hairstyle How create character High Five 🍕 Servers L2 ARK x1 Macedonian Classic PTS

Овде можете да изберете една од вашите arsвезди. Ако немате, треба да создадете лик за освојување на RPG-клубот „Русија“ Универзум со илјадници други играчи!

За ова кликнете на копчето «Креирај».

РПГ Клуб

Лайэйдж2 РПГКлуб L2 RPG How create character High Five 🍕 Servers L2 ARK x1 Macedonian Classic PTS L2 h5

RPG Lineage 2 multi skill server l2 high five mega

Играчи:
  • 01 Werdandy
  • 02 Acme
  • 03 GoingToHell
  • 04 WillRol
  • 05 Xupypr
  • 06 Lelick
  • 07 Espion
  • 08 Antaras
  • 09 AceOfSpades
  • 10 Mojahed

Ssq:
Зора   99.6%
Самрак   0.4%
Ден  12