Наслов на страница: L2 drop adamantite nugget Create characte High Five ⚜ Servers NewWorld ARK x1 Macedonian Classic PTS

Изберете класа, пол и изглед на вашиот карактер. Потоа напишете го името на вашиот карактер и кликнете на копчето «Креирај».

РПГ Клуб

Лайэйдж2 РПГКлуб L2 RPG Create characte High Five ⚜ Servers NewWorld ARK x1 Macedonian Classic PTS Lineage

RPG Lineage2 dyes lineage hf

Играчи:
  • 01 JeniferPopez
  • 02 Werdandy
  • 03 WillRol
  • 04 Anakima
  • 05 iPOE
  • 06 S7stemD0wn
  • 07 AceOfSpades
  • 08 nobunaga
  • 09 PSY
  • 10 ShveD

Ssq:
Зора   0%
Самрак   100%
Ден  13