Наслов на страница: Lineage 2 m 2018 Start Game High Five 🏁 Top Server ARK x1 Macedonian Classic PTS

Честитки! Вие го создадовте вашиот знак и сега сте подготвени да влезете во прекрасен RPG-клуб „Русија“ Универзум !!

Кликнете на копчето «Почеток».

Мора да се прочита Правила на серверот RPG-клуб

РПГ Клуб

Лайэйдж2 РПГКлуб [Lineage 2 RPG] Start Game High Five 🏁 Top Server ARK x1 Macedonian Classic PTS Mmorpg

RPG

Играчи:
  • 01 Werdandy
  • 02 Acme
  • 03 GoingToHell
  • 04 WillRol
  • 05 Xupypr
  • 06 Lelick
  • 07 Espion
  • 08 Antaras
  • 09 AceOfSpades
  • 10 Mojahed

Ssq:
Зора   99.6%
Самрак   0.4%
Ден  12