Наслов на страница: Lineage 2 ertheia private server about server HF Part5 🚧 L2 Servers Mad PVP x1000 Macedonian Classic PTS

ВНИМАНИЕ !!!
High Five клиентот треба да игра на серверот Луд [x1000].
Можете да го преземете на нашата веб-страница >>>
Осигурете се дека го користите клиентот на потребните хроники - висока пет.
Внимавај!

Поради големиот број на иновации ажурирање на клиентот со користење на ажурирање е задолжително за точна игра на серверот!
ВНИМАНИЕ! Еве единствен PvP сервер дизајниран за категоријата играчи кои ја знаат играта и ја ценат 100% TCP собранието High Five.
Главната игра на серверот е дизајниран за долга игра, ривалство во развој и активно учество во дневни настани .


PVP
Што да се прави?
Од 18 дена до 00 ноќевања во Москва, поминува на секои 30 минути на серверот авторски настани .
Можете да видите детален распоред на настани овде >> >
Помеѓу настаните, можете да соберете забави и да барате лов на RB (за сите РБ над LVL 56, LVL се крева на 85 и се додава вреден пад: заострување!)
Па и секако кампањи за епови! На крајот на краиштата, времето за однесување на сите епови е намалено на 24 часа!
Хроники
100% официјална платформа High Five [NOT JAVA]
Комплетна автентична игра.
Поправи на сите познати грешки.
Оценки на серверот Адена: x1000
Искуство / SP: x1000
Капка: x30
Пленот: x20
Потраги - Теми на капки: x5
Потраги - награди: x20 adena x20 exp
RB Капка: x1
Епски капка: x1
Комплет за стартување Детали овде> >>
Златен херој во градниот кош (Не Одделение - Одделение од одделение за вашиот час)
Купонски размена за S84 Носталгија поставува
Купон за размена на оружја S84
Купонски размена на накит за национален херој
Предмети за обновување на виталноста
Билети за соло Камалоку
Пердуви на само-воскресение
Специјални трошоци за душата и духот не одделение - одделение

... како и многу други бонуси кои го забрзуваат и олеснуваат развојот на нов лик.
Серверот Currency
Тубрик (1 тубрик = 1 Бришење)
Платина (може да се купи за 9 ознаки PvP или 30 ознаки за компјутер, користени за купување специјални артикли за PvP)
Времеstamp (пресметано за секои 20 минути игра во игра)
Методи за добивање тубрики
Учество во настани >>>
Учество на тековниот креативен натпревар LLN >>>
Фарма зона Лоа
Земјоделската зона на Кратеј >>>
Купување во продавницата за игри за Аден + Времетраење
Донат
Игра продавница (NPS Obsulent)
Купување предмети - достапни (за Адена - до S80, за серверска валута - до S84)
Купување епски накит - достапен за валута на серверот
Купување професии - достапно бесплатно
Купување „Безличен статус“ - достапен за валута на серверот
NPS-buffer (NPS Obsulent)
Сместено во сите градови, како и клонови и замоци
Вклучува сите бивови, песни и ора
Зачувува до три индивидуални профили со вкупно 36 бубачки
PVP-настани
Комора на хорози >>>
Чудовиште [мини-настан] >>>
Богатство [мини-настан] >>>

Играта се менува
Новосоздадените ликови ја започнуваат играта на ниво 66 во Hunters Village
На локацијата Антрахас Лаир постои постојана ПВП-зона со пад на Табрикс
Точката Мана напивка има одложување на повторна употреба од 30 секунди.
Сите шефови на игра Raid Bosses над нивото 56 подигнаа на ниво од 85, како и ги подобрија нивните основни статистики и плен.
Време на реакција на сите шефови на еписка рација намалено на 24 ± 1 час, соодветно е намалената стапка на уникатни артикли.
Класичните натпревари се одржуваат само во првата недела од Големата олимпијада.
Тимските натпревари се одржуваат само во втората недела од Големата олимпијада.
Интеркласните натпревари се одржуваат во последните две недели на Големата олимпијада.
Механиката на системските пораки на Гранд Олимпијада е сменета: вкупно брои 120 секунди пред натпреварот да биде исклучен.
Зголемен е бројот на токени за олимпијада добиени за победа и пораз во битка.
Вештината на BSOE не работи во обележана состојба: се однесува на употреба на предмети, но не влијае на слични вештини на соодветните класи.
Зголемена граница Адена во пронаоѓач (наместо 99 999 999 999 сега 999 999 999 999)
Во игра продавниците се менуваат
Отстранет максималниот лимит на понуда за брокерот за артикали CH, ја зголеми минималната понуда и цената на услугата за CH
Волчињата S-Grade за култури со пченица се додаваат на сите замоци
Додадена е можноста да купите опрема С84 за токените за Олимпијада
Продолжен асортиман на шопинг за епитети на витези во тврдините
Продолжен асортиман на шопинг за Териториски значки
Продолжен асортиман на шопинг за монети на Fantasy Island
Значително го зголеми бројот на Адена за купување на маѓепсани за потрага по чудесна коцка

РПГ Клуб

Лайэйдж2 РПГКлуб RPG Server about server HF Part5 🚧 L2 Servers Mad PVP x1000 Macedonian Classic PTS Lineage

RPG L2 high five instances

Играчи:
  • 01 ReebooK
  • 02 Fr0sT
  • 03 Radamanthys
  • 04 legalaz
  • 05 RuNi
  • 06 Disguise
  • 07 ECTECTBO
  • 08 Зевс
  • 09 Люциан
  • 10 Covenant

Ssq:
Зора   99.8%
Самрак   0%
День