Наслов на страница: Lineage2 mac Begin game manual HF Part5 🍕 Servers L2 Mad PVP x1000 Macedonian Classic PTS

Сега кога имаш преземени датотеки за игри и регистрирана сметка ништо не може да ве спречи да играте во РПГ-клубот „Русија“ !:

 • Започнете ја играта;
 • Внесете најава и лозинка примена при регистрација;
 • Притиснете го копчето «Внесете»

РПГ Клуб

Лайэйдж2 РПГКлуб L2 RPG Begin game manual HF Part5 🍕 Servers L2 Mad PVP x1000 Macedonian Classic PTS Mmorpg

RPG Lineage 2 h l2 clan lvl 1

Играчи:
 • 01 ReebooK
 • 02 CTPEJIa
 • 03 Fr0sT
 • 04 Radamanthys
 • 05 legalaz
 • 06 RuNi
 • 07 Disguise
 • 08 ECTECTBO
 • 09 Зевс
 • 10 Люциан

Ssq:
Зора   99.8%
Самрак   0%
День