Titulli i faqes: Lineage 2 forgot pin about server Ertheia ⚕ lineage 2 servers Evolution x1 Albanian Classic PTS

Llogaria: Mysafir Hyni si përdorues
KUJDES !!!
Për të luajtur në serverin Evolucion [x1] ju nevojitet Ertheia klienti i lojës.
Mund ta shkarkoni në faqen tonë >>>
Sigurohuni që të përdorni klientin e duhur - Ertheia.
Bej kujdes!

Data e nisjes dhe koha 11 Shtator 2017 17:00 (UTC)
Kronikë Përrallat Epike të Adenit - Episodi 01: Të Huajt Dimensional - Ertheia
Skedarët e lojës Ju mund të shkarkoni klientin e lojës Ertheia (.torrent) në faqen tonë të internetit >>>

Ju gjithashtu mund ta merrni klientin përmes RPG-Club Updater (ju mund ta shkarkoni këtu >>>)
Vendosni skedarët e Updater në dosjen ku dëshironi të instalohet klienti Ertheia, ekzekutoni Updater nën profilin e administratorit, hapni kronikat përkatëse dhe pastaj ekzekutoni Kontrollin e plotë.
Updater do të shkarkojë dhe instalojë të gjithë skedarët e nevojshëm të lojës.
Regjistrimi i llogarisë Serveri Evolucion [x1] përdor bazën e të dhënave kryesore të llogarisë RPG-Club.
Ju mund të përdorni ndonjë llogari të regjistruar më parë për të luajtur ose krijoni një të re >>>.
Normat e serverit Adena/EXP/SP: sasi x1
Pika: shansi x1, sasia x1
Plaçkë: shansi x1, sasia x1
Artikujt e kërkimit: shuma x1
Shpërblimet e kërkimit: EXP x1, adena x1
RB RB: shansi x1, sasia x1
Dropik Epik: shansi x1, sasia x1, adena x1.
Premium account VIP - Kuti shtesë + Proxy speciale + Shpërblime shtesë (299 RUR/muaj)
Ne loje Dyqan Përfshihen harxhuese premium (si në serverat jashtë), sendet dekorative (kapelet, agationet).
Ndryshimet e klasës Asnjë ndryshim i klasës i blershëm.
Zbutës Tamponi i paracaktuar i NPC deri në 85 nivel.
Tregtia offline Padisponueshëm.
Ju kujtojmë se Karakteristikat e Kronikave Ertheia Shtëpia e ankandit.
Kufiri i kutisë 3 kuti në fillim.
Kutitë shtesë do të jenë në dispozicion për një tarifë përmes CP në vend (pagesa nga llogaria).
Kufizimi do të hiqet kur ngarkesa e serverit të zvogëlohet.
Dhurimet para fillimit të serverit Në dispozicion.
Ju mund të paguani për artikujt në dyqanin IG në serverin Evolucion [x1] direkt nga gjendja e llogarisë tuaj.
Karakteret e para-krijimit Padisponueshëm.
Fillimi i ngjarjeve kryesore të lojës Olimpiada - 1 Tetor 2017
Ceremonia e Kaosit - 2 Tetor 2017
Rrethimet - 1 Nëntor 2017
Sieges CH - 5-6 Tetor 2017
Ankandi CH - 5-6 Tetor 2017
Autoloot Asnje.

РПГ Клуб

Лайэйдж2 РПГКлуб Lineage 2 about server Ertheia ⚕ lineage 2 servers Evolution x1 Albanian Classic PTS Lineage

RPG Lineage 2 offline L2 RPG club x15

Lojtaret:
  • 01 KoTee4ka
  • 02 FoxMulder
  • 03 TheOnix
  • 04 Nansy
  • 05 Skatinka
  • 06 PaCTaFaP9HuH
  • 07 Scarlett
  • 08 NZ1
  • 09 Avendila
  • 10 NoBoobs