Titulli i faqes: Lineage 2 server type n about server HighFive 🍭 lineage 2 servers Federation x15 Albanian Classic PTS

Llogaria: Mysafir Hyni si përdorues

Kronikë High Five
Normat e serverit Normat bazë:

Adena/Exp/SP: sasi x15 mundësi 100%
Vula gurësh: sasia x15
Adena, Gurë Vula: shans 100%
Rënia: shansi x10, sasia x1
Plaçkë: shans + sasi 10 x10
Artikujt e kërkimit: shuma x5 (jo të gjitha kërkimet)
Shpërblimet e kërkimit: Exp x5, adena x5
RB RB: shansi x5, shuma x1, adena x5
Epik rënie: mundësi x1, sasi x1, adena x5

Artikujt kërkues bien:
Artikujt e kërkimit: shuma x5
Ushqimi i Fundit
Përbërësit më të imët - Pjesa 1
Përbërësit më të imët - Pjesa 2
Aleanca me Ketra Orcs
Aleanca me Varka Silenos
Lufta me Ketra Orcs
Lufta me Varka Silenos
Relike të perandorisë së vjetër
Mblidhni flakët

Materialet artizanale bien dhe prishin:

Plaçkë - maksimumi x5 i rastësishëm.
Data e fillimit 19 Nëntor 2012
Valuta e serverit RUR (1 RUR = 0,03 $)
Profesionet Ndryshimet e klasës së parë dhe të dytë mund të blihen nga NPC speciale me çmimet e mëposhtme:
Ndryshim 1 klase - 500 000 adena ose 50 RUR
Ndryshim 2 klase - 3 000 000 adena ose 300 RUR
Dyqan Ne loje Asnjë send që ndikon në lojën autentike. Ju mund ta shihni përshkrimin e hollësishëm në seksionin përkatës Dyqan Ne loje >>>
Zbutës Asnje.
Specialitet Server klasik i midatit për lojë të lehtë dhe të rehatshme.
Përshkrim
Ju zgjodhët tarifa ideale për lojë të gjatë dhe të rehatshme;
Ju preferoni GMshop të ekuilibruar pa sende dhe adena për dhurime;
Ti tha JO për profesionet e blera, nënklasa dhe fisnike!

Ne i shtuam kësaj:
Legjendar FREYA ZYRTARE PLATFORME E PESM LART [JO JAVA];
I pakrahasueshëm siguria dhe siguria;
I jashtëzakonshëm cilësi dhe stabilitet!

Galeri


РПГ Клуб

Лайэйдж2 РПГКлуб Lineage 2 about server HighFive 🍭 lineage 2 servers Federation x15 Albanian Classic PTS Game server

RPG L2 high five archers lineage 2 c6 pvp server

Lojtaret:
  • 01 IlIlseren1tyIllI
  • 02 KingMast3r
  • 03 iOm
  • 04 iDemokrit
  • 05 DaqpHa
  • 06 K1ngMaster
  • 07 Elicottero
  • 08 lMyDream
  • 09 Demokrit
  • 10 Astettyq

SSQ:
Agim   100%
Muzg   0%
Ditë  11