Titulli i faqes: Lineage classic Begin game manual High Five ♻ Servers L2 ARK x1 Albanian Classic PTS

Tani që ju keni skedarët e shkarkuar të lojës dhe llogari e regjistruar asgjë nuk mund t`ju ndalojë të luani në klubin RPG `Rusia` !:

 • Filloni lojën;
 • Vendosni hyrjen dhe fjalëkalimin e marrë gjatë regjistrimit;
 • Shtypni butonin «Hyj»

РПГ Клуб

Лайэйдж2 РПГКлуб L2 RPG Begin game manual High Five ♻ Servers L2 ARK x1 Albanian Classic PTS Pts high five

RPG Lineage 2 forgot pin ertheia l2

Lojtaret:
 • 01 GoingToHell
 • 02 WillRol
 • 03 Lelick
 • 04 Espion
 • 05 Figure09
 • 06 TonyStark
 • 07 S7stemD0wn
 • 08 DeGardo
 • 09 YouNext
 • 10 Morrigan

SSQ:
Agim   100%
Muzg   0%
Ditë