Titulli i faqes: Lineage for android about server HF Part5 🚧 L2 Servers Mad PVP x1000 Albanian Classic PTS

Llogaria: Mysafir Hyni si përdorues
KUJDES !!!
High Five klientit i kërkohet të luajë në serverin Mad [x1000].
Mund ta shkarkoni në faqen tonë të internetit >>>
Sigurohuni që jeni duke përdorur klientin e kronikave të nevojshme - Pesë e Lartë.
Bej kujdes!

Për shkak të numrit të madh të risive azhurnimi i klientit duke përdorur azhurnuesin është i domosdoshëm për lojën e saktë në server!
KUJDES! Këtu është një server unik PvP i dizajnuar për kategorinë e lojtarëve që e njohin lojën dhe vlerësojnë kuvendin 100% të TCP High Five.
Gameplay kryesor i serverit është krijuar për një lojë të gjatë, rivalitet në zhvillim dhe pjesëmarrje aktive në ngjarje ditore .


PVP
Cfare te bejme
Nga 18 ditë deri në 00 netë koha e Moskës, kalon çdo 30 minuta në server ngjarjet e autorit .
Ju mund të shihni një orar të detajuar të ngjarjeve këtu >> >
Në mes të ngjarjeve, ju mund të mblidhni festa dhe të bëni gjueti për RB (për të gjitha RB-të mbi LVL 56, LVL është ngritur në 85 dhe është shtuar një rënie e vlefshme: mprehje!)
Epo dhe natyrisht fushatat në epika! Në fund të fundit, koha e përshkimit të të gjitha epikave është reduktuar në 24 orë!
Kronikës
100% platformë zyrtare High Five [NOT JAVA]
Gameplay e plotë autentike.
Fiksimet e të gjitha gabimeve të njohura.
Vlerësimet e serverit Adena: x1000
Përvojë / SP: x1000
Pika: x30
Plaçkë: x20
Quests - Artikuj lëshimi: x5
Quests - shpërblime: x20 adena x20 exp
RB Rop: x1
Hapi epik: x1
Kutia e fillimit Detaje këtu> >>
Kraharori i Heroit të Artë (Pa klasë - S veshje e klasës suaj)
Kupon shkëmbimi për S84 Nostalgia Sets
Kuponi i shkëmbimit të armëve S84
Kupon shkëmbimi për bizhuteri Kombëtare Hero
Artikuj për Rivendosjen e Vitalitetit
Biletat Solo Kamaloku
Pendët e vetë-ringjalljes
Karakteristikat e veçanta të shpirtit dhe shpirtit pa shkallë - shkalla e S

... si dhe shumë shpërblime të tjera që përshpejtojnë dhe lehtësojnë zhvillimin e një karakteri të ri.
Server Currency
Tubrick (1 Tubrick = 1 fshij)
Platinum (mund të blihet për 9 Etiketa PvP ose 30 Etiketa PC, të përdorura për të blerë artikuj të veçantë PvP)
kohëstamp (përllogaritur për çdo 20 minuta të qenit në lojë)
Metodat për marrjen e tubave
Pjesëmarrja në ngjarjet >>>
Pjesëmarrja në konkursin krijues në vazhdim LLN >>>
Zona e Fermës LoA
Zona e Fermës në Kubë të Kratei >>>
Blerja në dyqanin e lojës për Aden + Kohëstamps
Donat
Dyqan lojrash (NPS Obsollent)
Blerja e artikujve - në dispozicion (për Adena - deri në S80, për monedhën e serverit - deri në S84)
Blerja e bizhuterive epike - e disponueshme për monedhën e serverit
Blerja e profesioneve - në dispozicion falas
Blerja e statusit Nobless - e disponueshme për monedhën e serverit
NPS-Zbutës (NPS Obsollent)
Ndodhet në të gjitha qytetet, si dhe sallat e klaneve dhe kështjellat
Përfshinë të gjitha bufat, këngët dhe vallet
Memorizon deri në tre profile individuale me gjithsej 36 buffs
PVP-Events
Dhoma e tmerrave >>>
Përbindësh [mini-ngjarje] >>>
Thesar [mini-ngjarje] >>>

Ndryshimet e lojërave
Personazhet e krijuar rishtas fillojnë lojën në nivelin 66 në Hunters Village
Në vendndodhjen e Antrahas Lair ekziston një zonë e përhershme PvP me rënie Tybriks
Artikulli Mana Potion ka një vonesë ripërdorimi prej 30 sekondash.
Të gjithë lojtarët Raid Bosses mbi nivelin 56 ngritën në nivelin e 85, si dhe përmirësuan statistikat e tyre themelore dhe plaçkitjet.
Koha e kthimit të të gjithë Bosfëve Epik Raid reduktuar në 24 ± 1 orë, niveli unik i rënies së sendeve zvogëlohet përkatësisht.
Ndeshjet në klasë zhvillohen vetëm në javën e parë të Olimpiadës së Madhe.
Ndeshjet në ekip zhvillohen vetëm në javën e dytë të Olimpiadës së Madhe.
Ndeshjet e Interclass zhvillohen në dy javët e fundit të Olimpiadës së Madhe.
Mekanika e mesazheve të sistemit të Olimpiadës së Madhe është ndryshuar: numërimi i përgjithshëm për 120 sekonda përpara se ndeshja të pushojë.
Numri i shenjave të olimpiadave të marra për fitore dhe humbje në betejë është rritur.
Aftësia BSOE nuk funksionon në gjendjen e flamurit: ka të bëjë me përdorimin e sendeve, por nuk ndikon në aftësi të ngjashme të klasave përkatëse.
Limitshtë rritur kufiri i Adenës në shpikës (në vend të 99 999 999 999 tani 999 999 999 999)
Dyqanet e lojrave ndryshojnë
Heqja e kufirit maksimal të ofertës për Broker Artikujt e ankandit CH, rriti çmimin minimal të ofertës dhe çmimin e shërbimit për CH
Magjistarët S-Grade për të lashtat manor u shtohen të gjitha Kështjellave
Shtoi mundësinë për të blerë pajisje S84 për shenjat e Olimpiadës
Asortiment i zgjatur i blerjeve për epauletë kalorës në Kalasë
Asortiment i zgjatur i blerjeve për shënjat Teeritory
Asortiment i zgjatur i blerjeve për monedhë Fantasy Island
Rriti ndjeshëm numri i Adena për të blerë magjepsës për kërkimin e mrekullueshëm të Kubit

РПГ ĐšĐ»ŃƒĐ±

ЛаĐčэĐčЎж2 Đ ĐŸĐ“ĐšĐ»ŃƒĐ± RPG Server about server HF Part5 🚧 L2 Servers Mad PVP x1000 Albanian Classic PTS Lineage

RPG Lineage 2 zones

Lojtaret:
  • 01 Fr0sT
  • 02 Radamanthys
  • 03 legalaz
  • 04 RuNi
  • 05 Disguise
  • 06 ECTECTBO
  • 07 Đ—Đ”ĐČс
  • 08 GranDz
  • 09 Chunya
  • 10 CorteZ

SSQ:
Agim   0%
Muzg   99.8%
Đ”Đ”ĐœŃŒ