Наслов на страница: Lineage 2 expansions About High Five 🎠 L2 Servers ARK x1 Macedonian Classic PTS

Проект www.RPG-club.com е некомерцијално доброволно здружение на fansубители на игри во RPG. Оваа страница не е насочена кон дистрибуирање на која било игра RPG. Претставува комуникациско возило за сите ангажирани правни сопственици на лиценцирани верзии на тие игри. Официјалните сервери на RPG игри се единствените овластени комерцијални дистрибутери на нивните софтверски производи.


Ние знаеме што сакате. Сè што правиме - го правиме тоа за вас!
Вие цените квалитет и техничка извонредност?
Ти треба безбедности исклучителна безбедност?
Вие барате вистинито авантури, жива игра во светот, исклучителна и привлечна игра?
Сето ова ве чека тука!

Единствени бесплатни сервери вклучени Официјални платоформи:
[НЕ ЈАВА, не модифицирани претходни хроники, 100% автентични датотеки со сервери!]
- Gracia Final
- Freya High Five
- Ertheia

Без преседан систем за заштита од antackack;
Авторитативна администрација;
Нема грешки и грешки во играта;
Одржливо работа

Ние го однесовме MMORPG на повисоко ниво!
Направете историја со свои раце! Оставете ја вашата ознака Хроника на Нови Тајмс! Заработете пари со вашата креативна работа!

Единствена маса RPG-настани;
Дизајнер потраги и загатки;
Креативни настани и натпревари!
Придружи се сега!

Се надеваме дека www.RPG-club.com ќе даде не само задоволство, нов впечаток и авантури во виртуелниот свет, туку и нови пријатели.

РПГ Клуб

Лайэйдж2 РПГКлуб RPG Server About High Five 🎠 L2 Servers ARK x1 Macedonian Classic PTS Pts high five

RPG Lineage 2 bot 2017 lineage 2 yul archer guide

Играчи:
  • 01 JeniferPopez
  • 02 Werdandy
  • 03 WillRol
  • 04 Anakima
  • 05 iPOE
  • 06 S7stemD0wn
  • 07 AceOfSpades
  • 08 nobunaga
  • 09 PSY
  • 10 ShveD

Ssq:
Зора   0%
Самрак   100%
Ден  13