Titulli i faqes: L2 high five dyes for duelist About High Five 🎠 L2 Servers ARK x1 Albanian Classic PTS

Llogaria: Mysafir Hyni si përdorues
Projekt www.RPG-club.com është një shoqatë vullnetare jokomerciale e tifozëve të lojrave RPG. Kjo faqe nuk ka për qëllim shpërndarjen e ndonjë loje RPG. Ajo paraqet një mjet komunikimi për të gjithë pronarët e angazhuar ligjorë të versioneve të licencuara të atyre lojërave. Serverët zyrtarë të lojrave RPG janë shpërndarësit e vetëm komercialë të autorizuar të produkteve të tyre softuer.


Ne e dimë atë që ju dëshironi. Të gjitha ato që ne bëjmë - ne e bëjmë atë për ju!
Ju vlerësoni cilësi dhe përsosmëri teknike?
Ju duhet sigurisëdhe siguri e jashtëzakonshme?
Ju kërkoni të vërtetë aventura, botë e gjallë e lojërave, lojë e hollë dhe e rastësishme?
E gjithë kjo ju pret këtu!

Aktivët unikë të lirë janë aktivizuar PLATFORMA ZYRTARE:
[JO JAVA, jo modifikuar kronikat e mëparshme, skedarët 100% autentikë të serverëve!]
- Gracia Final
- Freya High Five
- Ertheia

I pashembullt sistemi i mbrojtjes antihack;
Administrim autorizues;
Nuk ka gabime dhe gabime në lojë;
Qëndrueshme Punës.

Ne e morëm MMORPG në një nivel më të lartë!
Bëni historinë me duart tuaja! Lini shenjën tuaj Kronika e Kohës së Re! Fito para me punën tënde krijuese!

Masa unike RPG-ngjarjet;
Dizajnuesit quests dhe enigmat;
Ngjarje dhe konkurse krijuese!
Bashkohu tani!

Shpresojmë që www.RPG-club.com do të japë jo vetëm kënaqësi, përshtypje të reja dhe aventura në botën virtuale, por edhe miq të rinj.

РПГ Клуб

Лайэйдж2 РПГКлуб RPG Server About High Five 🎠 L2 Servers ARK x1 Albanian Classic PTS Pts high five

RPG Lineage 2 m gameplay l2 high five installer

Lojtaret:
  • 01 JeniferPopez
  • 02 Werdandy
  • 03 Anakima
  • 04 S7stemD0wn
  • 05 AceOfSpades
  • 06 nobunaga
  • 07 PSY
  • 08 ShveD
  • 09 Naru
  • 10 YouNext

SSQ:
Agim   100%
Muzg   0%
Ditë  13